keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Syöttötuoli?

Kaksosten äitinä on täytyny opetella kertomaan kaikki kahdella. Rakkaus, pusut ja ihanat asiat, sekä myös sitten ikävät asiat, muunmuuassa kustannus asiat.
Monia hankintoja tehtäessä miettii että ostanko noi monta kertaa kalliimmat jutut, vai oliskohan noi halvemmatkin ihan ok.

Nyt esimerkiksi alkaa pian syöttötuolit tulemaan ajankohtaisiksi. Olen aina halunnut Stokken Tripp Trapp tuolin, koska se vaan on niin makeen näkönen ja se vaikuttaa myös tosi järkähtämättömältä! Nään jo sieluni silmin kun tytöt roikkuu ja temppuilee tuoleissa, niin tollanen tosi jykevä tuoli tuntuu hyvältä. Plus se että tuoleja voi käyttää isommallakin lapsella, on kyllä ihan hyvä juttu. Onko? Mutta tässä(kin) asiassa eteen tulee hinta. Haluanko tosissaan maksaa pelkistä vauvan SYÖTTÖTUOLEISTA yli 300€?! Yhden tuolin hinta ei tunnu yhtään niin pahalta, mutta kun se x2..
Tripp Trappissa on ilmeisesti myös aikamoinen puhtaana pito -homma, ja voin sen kyllä hyvin kuvitellakin! Kaikki ne pikkukolot valmiina keräämään ja säilömään jokaisen murun ja kaurahiutaleen, soseista puhumattakaan. Kun mietin että sitten joka ruokailun jälkeen hinkkaan tuolin minikoloja puhtaaksi, niin sanon että no thanks. Tai siis todellisuudessa enhän mä niitä joka ruokailun jälkeen hinkkais. Sanotaan et jos vaikka kerran viikossa hinkkaisin.
"For life", varmasti ihan tosi moni teini ja aikuinen haluu tossa istuskella :D
Mun ystävällä oli muovinen syöttötuoli Ikeasta, ja vaikka se ei ollu mikään tyylikkyyden huippu, niin onhan se kätevä kun se on vaan muovia ja jotain metallia. Hinta naurettava 17€. Tuolin voi suihkussa pestä nopeasti puhtaaksi, ja siihen voi laittaa lapsen kököttämään kylppäriin samalla jos itse haluu käydä suihkussa! Tosi kätevää! En tiiä onko se oikeesti mikään tarpeellinen juttu käytännössä, mutta kuulostaa helpolta.
Heh tajusin juuret näähän on tyyliin markkinoiden kalleimmat ja halvimmat vaihtoehdot minkä kanssa tappelen. Apua. Pitäiskö vaan keksii joku noiden väliltä?
Tässä on vielä pöytäkin mukana ja turvavyöt ja kaikki?! 

3 kommenttia:

  1. Einolla oli eka semmonen maailman eniten perus puinen syöttis, joita saa kirppiksiltä femmalla. Maalattiin se keltaiseksi. <3 Nyt Einolla on tripp trappi mutta vaan siksi, että saatiin se ilmaiseksi. :D Hilja saa Einon vanhan keltaisen ja jos joskus tulee käytetty tripp trapp vastaan puoli-ilmaiseksi niin sit ostetaan se Hiljalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! :) Onko se perusmallinen ikinä meinannu kaatua? Et ootko huomannu et olisko se trappi niinku jykevämpi? Entä menikö ruokia koloihin kun Eino oli pieni? Munki pitää alkaa metsästämään niitä puoli-ilmaisia :D

      Poista
  2. Ei meinannu kaatua, mutta on toi stokke jotenki tukevampi silti.
    Ja meni ruokaa koloihin ja menee edelleenkin. :D Aika hyvin ne saa pois suihkepullolla, jos on ehtiny jämähtää... Simo ei koskaan pyyhi sitä tuolia esim :D

    VastaaPoista